Google ADS

Malazezi kontrabandë armësh në Siri

11:10 | 2 Mars 2015

Podgorice—Ivan Popovici (37) nga Berani është arrestuar ne kryeqytetin e Sirise Damask ku policet i gjeten jo vetëm armë por edhe drogë.

Armë dhe drogë, Popoviçi  u arrestua në aksionin e planifikuar, pasi qe komiteti lokal i Sirisë ka pasur informacion rreth kontrabandisteve te lëndëve narkotike dhe të armëve për “ lirinë e ushtrisë se Sirisë”.

Në mesin e tyre është gjetur edhe qytetari i Malit të zi, për lëvizjet e tij konfirmon gazeta e Podgoricës “Dan”.

Në fillim të arrestimit, sikurse që është bërë e ditur, tek ai janë gjetur 6,2 kilogram heroinë, 23 kilogram të eksplozivit trotil dhe 137 kapsula të cilat përdoren për detonim të eksplozivëve.

Ai është arrestuar ne kombin e tipit “Mercedes Vito” me targa të regjistruara të Malin e Zi por thuhet që targat janë të përpunuara ne Siri.

Pas arrestimit Popoviçi  është dërguar në burg, ku aty do të pret deri sa të caktohet gjykimi i tij rreth ndihmës së terroristëve dhe kontrabandim.

 

Shpërndaje në rrjete sociale