Google ADS

Kërcënim me bombë në aeroportin e Sarajevës

22:55 | 6 Mars 2015

Në aeroportin ndërkombëtar të Sarajevës po shqyrtohet ekzaminim i hollesishem për shkak të një mesazhi anonim në lidhje me një bombë.

Zëdhënësja e policisë kufitare të Bosnje Sanela Dujkoviç tha se ajo ishte në aeroport gjatë inspektimit të plotë të pasagjerëve, bagazheve dhe avionëve në përputhje me procedurat, për shkak që kanë marrë një kërcënim anonim me bombë.

“Pasagjerët janë evakuuar, dhe meqenë se është  ekzaminim serioz, parashihet që do të marrë disa orë. Ka mundësi që do të ketë edhe vonesë të fluturimeve,” tha Dujkoviç për portalin “Kliks”./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale