Google ADS

Itali: Alarm për bombë në redaksinë e gazetës “Sole 24 Ore”

21:30 | 5 Mars 2015

Rome, 5 mars- Sot nga policia italiane u lëshua një alarm për bombe në redaksinë e  gazetës së njohur italiane “Sole 24 Ore” .

Rruga Monte Ros, ku gjendet selia e gazetës, u izolua plotësisht nga policia, njoftuan zëdhënesit.

Përreth zonës ka qindra persona, gazetare dhe njerëz kurioz. Ne vendin e ngjarjes ndodhen forcat zjarrfikëse dhe disa ambulanca.

Rruga Monte Rosa është e mbyllur dhe policia lokale ka marre përsipër rregullimin e trafikut.

Shpërndaje në rrjete sociale