Shqiptarët nga Londra dhurojnë audio sistem për të verbrit (FOTO)

08:24 | 11 Gusht 2017

Djemtë shqiptarë të një shoqërie “Basketistët” në Londër blenë pajimet në vlerë prej 15000 paund për Shoqatën e të Verbërve të Kosovës.

Pajimet kanë arritur në Prishtinë, ndërsa Klubi Rotarian “Prishtina Dardania” sot do t’ua dorëzohet Shoqatës së të Verbërve.

Sipas njoftimit, pajisja është audio sistem për leximin e librave dhe do të qëndroj në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës.

auto-1405436918-696x3911502400608

 

Shpërndaje në rrjete sociale