Atomisti nga Kosova, në krye të studentëve evropianë

13:26 | 13 Maj 2016

Atomisti, Gramoz Shpendi, i cili studion në Finlandë, është zgjedhur njëri nga dhjetë anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të Unionit të Studentëve Evropianë, me c’rast do te perfaqesojë 14 milionë studentë evropian.

Gramoz Shpendi është i identifikuar nga ATOMI në vitin 2012 dhe ka një potencial të jashtëzakonshëm intelektual./arbresh.info.

Shpërndaje në rrjete sociale