E hëna ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut

10:37 | 20 Maj 2020

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se 24 maj (e diel) është festë kombëtare e “Shën Kirilit dhe Metodit”, dita e edukatorëve sllavë.

Gjithashtu, 24 maj (e diel) është festë shtetërore për besimtarët e besimit islam – Fitër Bajrami, dita e parë e Bajramit.

Prandaj, e hëna, 25 maj, do të jetë ditë jopune për të gjithë qytetarët e vendit tonë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron të gjithë qytetarët për festat e tyre.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara