Angelovska: Shqipëria dëshiron ta zbatoj masën “TVSH-ja ime” për luftimin e ekonomisë së zezë

16:12 | 6 Shkurt 2020

Shqipëria njeh dhe dëshiron t’i shfrytëzojë masat e suksesshme tonat për luftimin e ekonomisë së zezë. Për masat e subvencionimit për rritjen e pagave, “TVSH-ja Ime”, “Dhurat Ime” u biseduan në takimin mes ministrave për Financa, Nina Angelovska dhe ministres për Financa dhe Ekonomi të Shqipërisë, Anila Denaj.

Ministrja e Financave Angelovska theksoi se ne shpesh mësojmë nga praktikat më të mira të vendeve të tjera dhe se edhe ne kemi potencialin të jemi shembuj të praktikave më të mira të vendeve të tjera në luftën kundër ekonomisë së zezë. Ajo gjithashtu theksoi se Ministria po punon me shpejtësi në një plan veprimi dhe një platformë për të luftuar ekonominë e zezë, veçanërisht në fushën fiskale.

Memorandum për mirëkuptim midis dy Ministrive do të nënshkruhet së shpejti, duke zyrtarizuar bashkëpunimin dhe shkëmbimin e përvojave./Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara