Google ADS

Për shkak të këtyre gabimeve lidhjet prishen, pothuajse çdo femër i bën

00:14 | 19 Nëntor 2018
Arbresh.info

Këto gabime të cilat i bëjnë femrat mund të rrezikojnë harmoninë ndërmjet çifteve madje në afat të gjatë.

Nëse në lidhjen tuaj diçka nuk shkon siç duhet, ndërkaq ju nuk jeni të sigurt se për çka është fjala, kjo listë do t’jua hapë sytë, transmeton Telegrafi.

• Thoni atë që mendoni, madje edhe atëherë kur të tjerët konsiderojnë që nuk keni të drejtë.

• Dukeni shkëlqyeshëm e veshur me tuta. Nuk jeni të detyruara gjithmonë të jenë e grimuar për t’u pëlqyer meshkujve.

• Nëse vërtet jeni të interesuara, mos u shtirni sikur është e vështirë që t’ju joshë dhe t’ju bëjë për vete.

• Blerjet për meshkuj janë e keqe e domosdoshme, jo pasion.

• Kur diçka gabon, lirisht thoni, por vetëm një herë.

• Pushoni të flisni për meshkujt tuaj derisa ai është në dhomën tjetër. Nuk ju dëgjon fare dhe kjo gjë ju nevrikos.

• Meshkujt gjithmonë janë të gatshëm për seks. Gjithmonë!

• Kur mashkulli shikon lojën nuk dëshiron të flasë me të dashurën, nuk dëshiron ta përkëdhelni, nuk dëshiron të planifikojë pushimin tuaj vjetor të ardhshëm. Ai vetëm dëshiron të shikojë lojën deri në fund.

• Mashkulli ndonjëherë gënjen në mënyrë që femra të ndihet më mirë, mirëpo vallë a nuk gënjejnë edhe femrat?

• Kur të hidhërohet femra për shkak të ndonjë situate të parëndësishme, atëherë mashkulli fillon të dyshojë në inteligjencën e saj.

• Dashuria bëhet e fortë atëherë kur femra e kupton që mashkulli, me kalimin e kohës, patjetër duhet të takohet me shoqërinë e vet.

Shpërndaje në rrjete sociale