Vetëm një rast pozitiv me COVID-19 në 24 orët e fundit

13:12 | 24 Nëntor 2022

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka rezoltuar pozitiv vetëm një person me COVID – 19, pas 70 testimeve të bëra.

Sipas tyre janë vaksinuar 10 persona si dhe aktualisht janë nëntë raste aktive.

Ja dhe njoftimi i m.sh

 

Shpërndaje në rrjete sociale