Szunyogu viziton sot veriun e Kosovës

09:25 | 7 Qershor 2021

Përfaqësues Special i BE-së në Kosovë, ambasadori Tomas Szunyog, do ta vizitojë veriun e Kosovës.

Sipas njoftimit të zyrës së BE-së, ai do të marrë në pjesë në ceremoninë e dorëzimit të tetë kamionëve për mbledhjen e mbeturinave në objektet e NP “Standard” Mitrovica Veriore, duke filluar nga ora 11:10.

Përfaqësues Special i BE-së në Kosovë, po ashtu merr pjesë në aktivitetin e pastrimit vullnetar në komunat e Mitrovicës së Veriut dhe Zveçanit, duke filluar nga Ura Dudin Krs, Çesmin Llug, Mitrovicë e Veriut, për të vazhduar në Zveçan.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara