Skema e profesionistëve të rinj përfundon raundin e 10-të

07:27 | 23 Tetor 2017

Zyra e Bashkimit Evropian dhe Këshilli Britanik në Kosovë organizojnë ngjarjen me rastin e shënimit të përfundimit të studimeve master në universitetet e BE-së nga përfituesit e grantit të Raundit X të Skemës së Profesionistëve të Rinj (SPR) dhe të kthimit të tyre në Kosovë për të filluar punën në shërbimin civil.

Ngjarja organizohet për të mbledhur, rrjetëzuar, ndarë eksperiencat dhe festuar arritjet e përbashkëta të këtij programi në dritën e ndikimit të tij në Reformën e Administratës Publike në Kosovë.

Për më tej, ka për qellim shpërndarjen e rezultateve kryesore dhe planeve për raundet e ardhshme të përzgjedhjes për SRP në mesin e hisedarëve dhe përfituesve të projektit, si dhe te alumni i SRP dhe publiku i gjerë.

Projektin e mbështet BE-ja ndërsa e zbaton Këshilli Britanik.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara