Shërbimi Korrektues i Kosovës shpallë konkurs për 50 gardianë

17:13 | 12 Tetor 2021

Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për Zyrtar Korrektues, 50 (pesëdhjetë) vende pune.

Aplikimi për pozitën e zyrtar korrektues fillon me datë 11.11.2021 dhe do të jetë i hapur deri më 25.11.2021, që konsiderohet si ditë e fundit e mbylljes së konkursit.

Konkursi i plotë:https://shkk.rks-gov.net/publikimet/471/mundesi-punesimi/471

Lajmet më të lexuara