Publikohen emrat e 16 profesorëve të UP-së që kryen plagjiaturë

08:17 | 21 Shtator 2018

Organizata Jo Qeveritare Admovere e përkrahur nga KFOS bën publikimin e raportit ‘Stafi Akademik i UP-së – studimet, angazhimet tjera, plagjiaturat, vlerësimet e profesorëve dhe përpjesa staf-studentë e studentë-hapësirë’.

Në këtë raport, mes tjerash, do të publikohen rastet e 16 profesorëve të Universitetit të Prishtinës që ndër vite kanë kryer plagjiaturë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme