Pas pezullimit, Durmishi arsyetohet pse e nënshkroi pagesën për tiketat prej pesë eurove

11:41 | 22 Korrik 2021

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durimishi, pas vendimit për pezullimit e taksës prej 5 euro për regjistrim të automjeteve, ka dhënë arsyet se pse e kishte marrë një vendim të tillë.

Ai ka thënë se është bazuar në dokumente të rëndësishme për këtë vendim siç janë raporti i auditorit të brendshëm të ministrisë dhe opinioni i zyrës ligjore të Kryeministrisë i datës 20.01.2020, i harmonizuar me zyrat ligjore të MI, MAP dhe MD.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë të Kosovës,
Sot kam marrë vendim që të pezulloj marrëveshjen për tiketa ngjitëse deri në marrjen e vendimit përfundimtar për këtë çështje.
Pas nënshkrimit të marrëveshjes dhe vëmendjes së madhe të opinionit publik kam gjetur dokumente e raporte që janë kontradiktore me njëra tjetrën.
Unë jam bazuar në dy dokumente të rëndësishme para se të nënshkruaja marrëveshjen e ato janë:
raporti i auditorit të brendshëm të ministrisë dhe opinioni i zyrës ligjore të Kryeministrisë i datës 20.01.2020, i harmoniziar me zyret ligjore të MI, MAP dhe MD.
Vendimin përfundimtar do ta marrim pas rishikimit të funksionimit të sistemeve dhe standardeve të kontrolleve të brendshme të ministrisë./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara