Ngjarjet e planifikuara për sot

07:00 | 4 Qershor 2023

Ngjarjet e ditës: 3 qershor 2023

10:40
Kryeministri Albin Kurti, bashkë me ministrin për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, marrin pjesë në vendosjen e gur themelit të shtëpisë së familjes gorane përfituese e mbështetjes së Ministrisë për Komunitete dhe Kthim. (Muhoc, Ferizaj)
12:00
Lidhja Demokratike e Kosovës – Dega Gjilan, mban konferencë për medie. (Selia e LDK-së, Gjilan)
12:15
Kryeministri Albin Kurti, bashkë me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, vizitojnë rrugën e asfaltuar në hyrje të Dragashit dhe takojnë kryetarin e Komunës, Bexhet Xheladini, dhe zyrtarin komunal për komunitete dhe kthim, Uzair Hamza. (Dragash)
12:40
Kryeministri Albin Kurti viziton Komunën e Dragashit dhe takon kryesuesin e Asamblesë Momunale, Uran Halimi, dhe përfaqësues të komunës. (Ndërtesa e Komunës, Dragash)

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme