Konfiskohen 30 automjete të pa-zhdoganura

11:48 | 20 Shtator 2023

Njësitë Antikontrabandë të Doganës të Kosovës ka njoftuar se ka konfiskuar 30 automjete të pa zhdoganuara gjatë një kontrolli në tre lokacione të ndryshme.

Në njoftim bëhet e ditur se janë janë kryer kontrolle në tre lokacione të ndryshme, me pika thelbësore në Xërxe/Rahovec dhe dy në Carallukë/Malishevë.

“Prishtinë 20 shtator 2023, Njësitë Antikontrabandë të Doganës të Kosovës vazhdojnë të kryejnë kontrolla nëpër territorin e vendit për të parandaluar veprimtarinë e kontrabandës. Gjatë një operacioni janë kryer kontrolle në tre lokacione të ndryshme, me pika thelbësore në Xërxe/Rahovec dhe dy në Carallukë/Malishevë, thuhet në njoftim.

Tutje bëhet e ditur se Njësitë e Doganës të Kosovës kanë identifikuar dhe kryer kontrollin e automjeteve me targa të huaja, si dhe kanë gjetur auto pjesë pa dokumentacionin e nevojshëm që dëshmon se automjetet nuk janë te zhdoganuara. Si rezultat të këtyre kontrolleve, janë zbuluar dhe sekuestruar 30 automjete të pa-zhdoganuara, si dhe pjesë të automjeteve të paligjshme në këto tri lokacione. Në përputhje me procedurat ligjore, është filluar procesi i kundërvajtjeve./Arbresh.info/

Të ngjashme