Disa qytete e fshatra mbesin pa rrymë, KEDS punon në siguri të sistemit

17:35 | 11 Mars 2021

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

12.03.2021

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 28 Nëntori (Kodi:11000003) prej orës 11:00 – 11:10 dhe 14:00 – 14:20.

Vendet: Shkolla Teknike, Kasollat, Rr.Haxhi Zeka, Rr.Qameria, Rr.Nazim Gafurri, Rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Qameria 1 (Kodi:11000003012) prej orës 11:00 – 14:00 .

Vendet: Rr.Haxhi Zeka, rr.Oso Kuka, rr. Nikolle Ivanaj, rr. Lidhja e Prizrenit ( një pjesë).

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi:80080006) prej orës 11:00 – 16:00 .

Vendet: Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit lijnor në LP.

Pejë

1.

NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Grabanicte (Kodi:52000103006) prej orës 09:00 – 11:00 .

Vendet: Rr.Klinë- Gurakoc ( një pjesë).

Arsyeja: Montimi i kabllit ABC – evitim i rreziku

13.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Besiana (kodi:14000004022) prej ores 08:00 – 12:00

Vendet: Rr. Zahir Pajaziti( një pjesë) , rr. M-25 (një pjesë)

Arsyeja: Kyqja e daljeve të reja 0.4kV.

2.

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (kodi:161000005) prej ores 09:00 – 13:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Vukovci

Arsyeja: Energjizimi i TS-ave të ri.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujëvara (kodi:40041011) prej ores 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sherret (kodi:40040003) prej ores 09:00 – 21:00

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit, Rr Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja.

13.03.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malesia e re (kodi: 31000030) prej ores 10:00 -12:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Kyçja e TS Blindës së Re 1000 kVA dhe eliminimin e TSSH Ekzistuese, dhe kalimin e konsumatorit ekz. me shifer DPZ-9059994 ne TS-in e ri, si dhe vendosjen e GM per traforegjion.

Gjakovë

1

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dragabili (Kodi: 82082006) prej ores 10:00 – 10:30 dhe nga ora 12:30 – 13:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

2.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS.10/04KV TS:SH.PROFESIONALE (Kodi: 82082006002) prej ores 10:00 – 13:00.

Vendet: Shkolla profesionale

Arsyeja: Ndarja fizike e panelit TU me kthinat TM sipas vrejtjeve të Pranimeve Teknike.

Ferizaj

1

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej ores 07:30 – 10:30

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega .

Arsyeja: Ngritja e shtylles 12/1600 me te gjitha pajisjet adekuate sipas PEE

Prishtinë

1

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet stabiliementi 10 kV. TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV “AKEA” Arberi ( Kodi: 12000012131) prej ores 09:00- 17:00

TS 10/0.4 kV Mentor Beqiri “MAB” sh.p.k ( Kodi: 12000012187) prej ores 09:00- 17:00

TS 10/0.4 kV Bujar Berisha NSH “Vllezerit Berisha ( Kodi: 12000012194) prej ores 09:00- 17:00

TS 10/0.4 kV Kushtrim Shefki Gashi ( Kodi: 12000012169) prej ores 09:00- 17:00

Vendet: Akea, Mab sh.p.k, Vllezerit Berisha, TS Kushtrim Gashi. .

Arsyeja: Ngritja e TS në nivelin e rrugës, sipas vrejtjeve të PEE.

Lajmet më të lexuara