Borrell kërkon që Kosova t’i pezullojë aksionet e policisë në veri

13:18 | 30 Maj 2023

Shefi për Politikë të Jashtme, i BE-së, Josep Borrell, ka kërkuar sot që Kosova t’i pezullojë menjëherë operacionet e policisë në veri.

Tutje në adresimin e tij, Borrell u shpreh sërish se BE e dënon fuqishëm dhunën që u pa ditëve të fundit në veri të Kosovës.

”Aktet e dhunës ndaj qytetarëve, mediave, forcave të rendit dhe KFOR-it janë të papranueshme”, tha ai.

Të ngjashme