Këto janë ngjarjet që pritet të ndodhin nesër në Kosovë

23:48 | 4 Dhjetor 2021

Këto janë ngjarjet që pritet të ndodhin nesër në Kosovë.

11:30

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Vullnetarizmit. Marrin pjesë ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku dhe Ulrika Richardson, koordinatore e OKB-së për Zhvillim në Kosovë. (Galeria Kombëtare, Prishtinë)

12:00

Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet organizon protestën me moton “BOLL MA – Asnjë grua e vajzë më pak, asnjë vdekje më shumë”, kundër dhunës dhe vrasjeve të vajzave dhe grave, dhe mungesës së përgjigjes së duhur institucionale. (Plateja e sheshit “Zahir Pajaziti”, Prishtinë)./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara