Google ADS

Peshkatari gjen një krijesë ‘aliene’ që është pothuajse e padukshme

11:35 | 10 Janar 2023

Një peshkatar ka lënë njerëzit të habitur pasi ka gjetur një krijesë “aliene” që është pothuajse e padukshme dhe mund të përzihet në ujë. Një video e gjetjes konfuze është shpërndarë në Twitter dhe përdoruesit kanë zhurmuar për të zbuluar se çfarë është.

Njëri e përshkroi atë si një “xhelatinë e ndaluar”, por deri më tani askush nuk duket se e di se çfarë është krijesa e tejdukshme. Duket se ka antena dhe është plotësisht i tejdukshëm nga fillimi në fund, duke e bërë mister mënyrën se si e dalloi peshkatari.

Shpërndaje në rrjete sociale