Si ta kuptoni lehtësisht nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp

12:20 | 21 Janar 2020

Ndryshe nga si ndodh në rrjetet sociale, ku ju mund ta kuptoni lehtësisht nëse dikush ju ka bllokuar apo jo, WhatsApp nuk ta jep këtë mundësi. Është e vështirë ta kuptosh nëse një prej kontakteve tuaja ju ka bllokuar, por nuk është e pamundur. Ekzistojnë disa truke që do t’ju ndihmojnë ta kuptoni nëse dikush nuk dëshiron të ndërveprojë më me ju.

Si ta kuptoni?

  • Ju nuk mund ta shihni “last seen” e këtij kontakti, si dhe nuk ju del në dritaren e chat-it nëse ai është “online”.
  • Nuk mund ta shihni nëse ky kontakt ndërron foton e profilit.
  • Mesazhet që ju i dërgoni dikujt që ju ka bllokuar shfaqen vetëm me një vijë, jo me dy, që të të lë të kuptosh që mesazhi është dërguar.
  • Nëse tentoni ta telefononi, nuk do të mundeni.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara