Vendet e QUNIT-it:  Jepni përparësi luftës kundër COVID-19, e jo politikës

Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara bëjnë thirrje që institucionet t’i japin përparësi luftës kundërCOVID-19 në Kosovë e jo politikës. “Në momentin e vështirë si ky, u bëjmë thirrje të gjithë liderëve institucional dhe politik që të përqëndrohen në COVID-19 duke respektuar dispozitat Kushtetutese dhe autoritetin që u është … Continue reading Vendet e QUNIT-it:  Jepni përparësi luftës kundër COVID-19, e jo politikës