Arrestohet zyrtari i ATK-së bashkë me qytetarin që i dha ryshfet

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona të dyshuar për dy vepra penale Dhënie e ryshfetit dhe Marrje e ryshfetit. Sipas policisë, një zyrtar-inspektor i ATK-së dyshohet se mund të ketë keqpërdorur detyrën zyrtare, ku gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare në terminalin Doganor në Mitrovicë dyshohet se nga një qytetar ka pranuar një shumë të … Continue reading Arrestohet zyrtari i ATK-së bashkë me qytetarin që i dha ryshfet