Arbër Vllahiu: Zjarrfikësit janë heronjtë e qytetit

14:20 | 3 Tetor 2017

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu ka vizituar zjarrfikësit.

Vllahiu problemet e zjarrfikësve në Prishtinë i quajti si të barabartë me problemet në gjithë qytetin.

Postimi i plotë:

“Me heronjtë e qytetit. Bashkë me ata që vënë jetën e tyre në rrezik për të shpëtuar jetë dhe prona. Problemet dhe hallet e Zjarrfikësve janë po aq të mëdha sa edhe ato të qytetit. Statusi i tyre do të zgjidhet brenda muajsh, dhe do të jenë pjesë e komunës, do të bëhet shtrirja në gjithë komunën. Do të ndihmohen në çdo hap. Do të ketë përkujdesje institucionale. Me Ligjin për Prishtinën, do të jemi më afër qytetarit. Më shumë mundësi. Zjarrfikësit do të jenë në tavolinën e planifikimeve dhe zgjidhjeve në komunë. Dera do të jetë e hapur gjithnjë. #PërPrishtinën që respekton e respektohet. #50”

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara