WhatsApp tërhiqet nga ndryshimi i politikave të privatësisë

11:00 | 16 Janar 2021

Miliona përdorues të WhatsApp braktisën aplikacionin e mesazheve përpara një ndryshimi  të privatësisë që do të ndante të dhënat e tyre me Facebook, por për shkak të një humbje kaq të madhe, WhatsApp tani po shtyn ndryshimin e ndarjes së të dhënave, shkruan Dailymail, transmeton Arbresh.info

Aplikacioni për smartphone anuloi afatin e 8 shkurtit për të pranuar një ndryshim , duke thënë se do të përdorte pauzën për të pastruar dezinformatat rreth privatësisë dhe sigurisë.

Firma në vend të kësaj ‘shkon te njerëzit gradualisht për të rishikuar politikën me ritmin e tyre para se opsionet e reja të biznesit të jenë në dispozicion në 15 maj.’

Sidoqoftë, shitja e WhatsApp mund të mos jetë e mjaftueshme për të rimarrë humbjet e saj, pasi shumë përdorues u filluan ti përdornin  aplikacionet e të mesazheve Signal dhe Telegram – të dyja janë shkarkuar më shumë se 1.3 milion herë që nga njoftimi.

4 Miliona përdorues të WhatsApp braktisën aplikacionin e mesazheve përpara ndryshimit të privatësisë që do të ndante të dhënat e tyre me Facebook, por për shkak të një humbje kaq të madhe, WhatsApp tani po shtyn ndryshimin e ndarjes së të dhënave “Ne kemi dëgjuar nga kaq shumë njerëz se sa konfuzion ka rreth ndryshimit tonë të fundit,” tha WhatsApp në një postim në blog.

‘Ky ndryshim nuk e zgjeron aftësinë tonë për të ndarë të dhëna me Facebook.’/Arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara