Veturë e veçantë për personat me aftësi të veçanta

14:17 | 27 Korrik 2019

Kjo makinë ofron një mundësi më të lehtë për personat me aftësi të veçanta, kur kanë për të udhëtuar.

Vetura një personshe është perfekte për personat të cilët dëshirojnë të dalin pa ndihmën e ndokujt.

Ajo arrin deri në 50 km dhe automatike, që do të thotë është shumë e lehtë për tu përdorur.

Kjo është pamja e mjetit./arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale