Passat GTE Plug-in Hybrid

12:21 | 7 Tetor 2019

Kur kemi menduar për ngasjen e së ardhmes, gjithmonë kemi menduar se makinat do të jenë elektrike.

Me Hibridin plug-in Passat GTE ju mund të jetoni të ardhmen sot, pothuajse pa ndryshuar aspak zakonet tuaja të vjetra.

Passat GTE është mjaft i fuqishëm dhe ekonomik mjaftueshëm për të mbrojtur mjedisin.

GTE është një Passat i pagabueshëm.

Dizajni i sigurt është një shembull i elegancës dhe klasës.

Motori elektrik në kombinim me motorin e benzinës do t’ju lejojë qe te arrini çdo destinacion me ngasje hibride.

nformacione për mbushje elektrike:

Mbushja e Passat GTE është e ngjashme me mbushjen e një telefoni celular.

Për mbushje mund të përdoret prizë njëfazore 2.3kw të shtëpisë dhe kabllo të mbushjes e cila vjen me automjetin.

Për mbushje të shpejtë, janë në dispozicion mbushësit me kabllo AC, e cila është kabllo e veçantë për furnizimin e automjetit./express

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara