Instagram me uptade të ri, favorizohen prindërit

11:25 | 22 Qershor 2022

Kompania e Marck Zuckerbreg, Meta, që ka në pronësi rrjetin social Instagram, ditëve të fundit, kanë lancuar një opsion për të gjithë prindërit të cilët duan të monitorojnë postimet dhe veprimet e fëmijëve të tyre në këtë rrjet social.

Së pri, ky opsion do të aktivizohet në Mbretëritë e Bashkuara, në formë testimi ku do të shihet se a kanë pasur sukses apo jo, shkruajnë mediat e huaja përcjell arbresh.info.

Prindërit, nëpërmjet këtij opsioni, do të mund të vendosin një limit kohor se sa mund të qëndrojnë në Instragram fëmijët e tyre dhe mund të shohin çdo postim dhe arsyen pse e ka postuar.

Gjatë viti 2021, Instagram ka krijuar rregullin  ku kanë ndaluar të krijojnë profil fëmijët nën moshën 13 vjeçare. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale