Zyrtare: Kosova me trajner të ri

14:12 | 1 Mars 2017

Me propozim të Këshillit Profesional të Federatës së Mundjes së Kosovës dhe me vendim të kryetarit të FMK-së,  Naim Muja, janë emëruar trajnerët e përfaqësueses së Kosovës për të gjitha kategoritë.

Kështu, trajner i Përfaqësueses së seniorëve të mundjes do jetë Sylejman Shala, për juniorë, Mustafë  Syla, për kadetë e pionierëve, Ziber Xhoni dhe trajneri i Përfaqësueses së femrave u emërua, Ferrat Ramadani. Vendimi hyn në fuqi menjëherë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara