Kupa e Kosovës, shkëlqyen këta bodybilderë

13:56 | 17 Prill 2017

Është organizuar nga Federata e BodyBuilding & Fitnessit të Kosovë, Kupa e Kosovës në Mitrovicë, në disa disiplina.

Kategoria “Men’s Physique”: Në “Men’s physique Junior” dhe në “Man’s Physique +1.78 cm” vendi i parë i takoi Bled Memajt. Në “Man’s physique” i pari doli Behar Morina (1.74 cm), kurse në “Men’s Physique – 1.78 cm” i pari ishte Rilind Lama.

Kategoria “Man’s Bodybuilding Classic”: Vendi i parë në “Man’s Classic Junior” shkoi për Erion Lajqin, që po ashtu ishte i pari në “Man’s Classic – 1.80 cm”. Vendi i parë për “Man’s Classic – 1.75 cm” i takoi Asaf Llozhanit, kurse në “Man’s Classic + 1.80 cm” i pari doli Erjon Batusha.

Kategoria Femrat: Në “Woman Bikini Fitness – 1.66 cm” vendi i parë shkoi për Vjosa Rahmanin, kurse në “Woman Bikini Fitness – 1.64 cm” e para doli Gentiana Beqa Ahmeti. Në “Woman Fitness Femrat – 1.63 cm” e para ishte Fitore Hana, derisa në “Body Fitness Femrat + 1.68 cm” numër  një ishte Edona Luta.

Kategoria Bodybuilding: Në “Man Bodybuilding junior – 23 vjeç” i pari ishte Dionis Thaqi. Në “Man Bodybuilding – 70 kg” shkëlqeu Abil Ceka, kurse në “Man Bodybuilding – 80 kg” njëshi ishte Dionis Thaqi. Në “Man Bodybuilding – 90 kg” vendi i parë shkoi për Flamur Gerbavcin, kurse në “Man Bodybuild + 100 kg” më i miri ishte Fatlum Vishi.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara