Enzo Fernandez është futbollist i ri Chelsea

23:20 | 31 Janar 2023

Enzo Fernandez është futbollisti i ri i Chelseas.

Është arritur marrëveshja mes Chelsea dhe Benfica dhe tashmë nuk asnjë pengesë.

Klubet janë duke punuar intenzivisht për t’i dorëzuar dokumentet deri në afatin e caktuar.

Ai do të udhëtojë menjëherë drejt Londrës, atje ku do t’i përfundojë procedurat e kërkuara.

Shpërndaje në rrjete sociale