Urinuan poshtë Lanës, Bashkia e Tiranës gjobit qytetarët që ndotin hapësirat publike

20:13 | 3 Shkurt 2020

Të gjithë ata që shfrytëzojnë hapësirat publike për të urinuar duke ndotur mjedisin nuk do t’ia hedhin edhe aq lehtë. Në kuadër të nismës për të mbajtur pastër qytetin, Bashkia e Tiranës vijon operacionin e vendosjes së sanksioneve për ata që ndotin ambientet publike. Disa foto të publikuara në media tregojnë masat e marra ndaj disa qytetarëve që kanë urinuar pranë urave të lumit Lana.

Më herët, të tjerë persona janë gjobitur për këtë fenomen paçka se Bashkia e kryeqytetit ka vendosur edhe disa banjo të lëvizshme për kryerjen e nevojave personale.

Pranë hapësirave publike Bashkia e Tiranës ka vendosur dhe tabela paralajmëruese për qytetarët që të mos shkaktojnë ndotje.

Shpërndaje në rrjete sociale