Rama udhëton në Abu Dhabi: I ftuar nderi në Konferencën e Politikave Botërore

20:13 | 30 Shtator 2021

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ndodhet në Abu Dhabi në Emiratet e Bashkuara. Rama ka publikuar disa foto në rrjetet sociale ku shkruan se në Abu Dhabi ndodhet si i ftuar nderi në World Policy Conference.

“Abu Dhabi – I ftuar nderi në World Policy Conference,” shkruan Rama në Facebook.

Konferenca Botërore Politikave (WPC) është një organizatë e pavarur qëllimi i të cilit është të kontribuojë në përmirësimin e të gjitha aspekteve të qeverisjes, me qëllim për të promovuar një botë që është më e hapur, e begatë, më e drejtë dhe më shumë respekt e diversitetit të shteteve dhe kombeve.

Ajo u lançua në vitin 2008, nga Thierry de Montbrial , President dhe Themelues i Institutit Francez të Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

Lajmet më të lexuara