Ndërron jetë ish-Ministri i Mbrojtjes, Luan Hajdaraga

12:57 | 30 Korrik 2018

Pas një problemi të komplikuar shendetësor ka ndërruar jetë Luan Hajdaraga, ish-ministër i Mbrojtjes, i cili nuk ka mundur ta përballojë goditjen e semundjes.

Ai ishte në moshen 69 vjeçare dhe ka mbajtur postin e Ministrit të Mbrojtjes gjatë viteve 1998 – 2000.

Ka qenë edhe deputet në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë. Ndërkohë që ka qenë edhe nënkryetar i Partisë Socialiste për një periudhë kohe.

Luan Hajdaraga ka ndërruar jetë në spitalin Nënë Tereza gjatë ditës së sotme pas nje semundje te rendë.

Qeveria kishte miratuar një fond prej 1.9 milionë lekë për ish-ministrin Luan Hajdaraga për mbulimin e shpenzimeve mjekësore pasi pësoi një ishemi në tru.

Shpërndaje në rrjete sociale