Çmimet e produkteve bujqësore në Shqipëri ruajnë qëndrueshmëri

10:22 | 8 Prill 2017

Në tregjet e vendit çmimet e shitjes së produkteve bujqësore gjatë kësaj jave, kanë ruajtur qëndrueshmëri duke pësuar pak ndryshime krahasuar me javën e kaluar.

Rritje të lehtë të çmimit kanë pësuar produktet e që janë në fillim të sezonit të prodhimit si qepa e njomë, preshi, brokoli dhe karrota.

Ndërkohë, që produktet që kanë shënuar rënie në tregun e shumicës janë sallata jeshile, speci jeshil dhe panxhari.

Çmimet e shitjes në tregjet e shumicës Tiranë, Lushnje e Shkodër, janë:

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara