Netflix humb 433 mijë abonues

15:58 | 21 Korrik 2021

Netflix ka humbur 433,000 abonues në ShBA dhe Kanada.

Ky lajm nuk aq i lakmueshëm për këtë kompani pasi ka arritur të sjellë shërbimet edhe tyre edhe në steaming.

Mirëpo, kompania Netflix nuk është në panik, pasi ka shtuar 10 milionë klient të rinj global në tremujorin e vitit të kaluar.

Ndër të tjerash, Netflix argumentoi se nuk ka nevojë të bëhet më e madhe përmes blerjeve për të shmangur rivalët dhe kjo nënvizoi potencialin e saj masiv të rritjes globale.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara