Kylie dhe Kendall zgjedhin kostumin më të veçantë për “Halloween”

12:31 | 31 Tetor 2020

Kylie dhe Kendall sollën nostalgji me kostumet e “Halloween”.

Kylie dhe Kendall Jenner vendosën të duken si në fëmijëri për “Halloween”, shkruan lajmi.net.

Motrat Kardashian-Jenner dinë të befasojnë të gjithë, kur është fjala për paraqitjet publike dhe njësoj bënë edhe kësaj radhe.

Kylie dhe Kendall kanë rikthyer dukjen e disa viteve më parë dhe edhe këtë herë të dyja dukeshin bukur.

Lajmet më të lexuara