Kjo është arsyeja që Chrissy Teigen ka ngrënë placentën e saj pas shtatëzënisë së dytë

09:03 | 16 Shtator 2018

Ajo njihet jo vetëm sepse është bashkëshortja e këngëtarit John Legend por si një modele dhe personazhi më i drejtpërdrejtë në të gjitha intervistat apo dhe në rrjetet sociale.

Prej shumë pak kohës Chrissy është bërë nënë për herë të dytë më djalin Miles.

Në një intervistë në (CBS SUNDAYMORNIGN) ajo ka shpjeguar se ishtë hera ë dytë që po kalontë një depresion postlindje. Zgjidhjen e ka gjetur duke ngrënë placentën e saj. Pyetjes së gazetares që kjo gje nuk është shumë normale për një pjesë të mirë të popullësisë ajo i është përgjigjur:-” Me të vërtetë? Kjo nuk është gjë normale? Unë jetoj në Los Angeles, dhe atje kjo është shumë normale. Madje ata e pjekin në skarë. Mund të provosh pak nga e imja më vonë”.

Në këtë intervistë ajo gjithashtu ka shpjeguar ndjesitë që ka kaluar dhe problemet që tashmë I ka lënë pas duke thënë:-” Periudha pas lindjes është tronditëse, si nga ana fizike ashtu edhe psikologjike. Për mungesë informacioni, por edhe për shkaqe hormonale, këto ndryshime intensive shpesh shkaktojnë ankth të fortë. Të mos ndihesh e lumtur në atë që duhet të jetë “një nga momentet më të bukura të jetës” është e frikshme, të bën të ndihesh në faj. Këto çrregullime janë shumë të përhapura dhe quhen baby blues! Nuk është një sëmundje por bëhët fjalë për shqetësime që nuk të lënë të qetë!

Shpërndaje në rrjete sociale