Google ADS

Ja çfarë i ndodh Nores kur e sheh Robertin

08:50 | 10 Tetor 2017

Janë çifti më i njohur, më i pëlqyer e besa edhe më i përfolur. Jo rastësisht është kështu.

Janë bashkë prej vitesh dhe po e qojnë përpara lidhjen e tyre, paralel me karrierat në muzikë.

Nora e Roberti u përfolën se janë ndarë, por ata treguan se janë më të bashkuar e më të fortë se kurrë, shkruan kosovarja, këtë e dëshmojnë fotot, deklaratat e dashurisë, etj.

Një është dukshëm e qartë, çifti shkëlqejnë në çdo paraqitje dhe dashuria ndjehet në ajër.

Kush kë e do më shumë? Siç duket në foto, kur Nora e sheh Robertin “liget” krejt. Epo, e ke burrë një nga meshkuj më të pashëm të estradës.

nora-1_1507595693-4101346

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale