Gabim në numërimin e votave, ndryshon renditja e Shqipërisë në Eurovizion

12:31 | 23 Maj 2019

Për një gabim të ndopdhur në numërimin e votive në Eurovision, Shqipëria në numërimin e saktë është renditur në vendin e 17-të.

Pas numërimit të votave edhe një herë, ky është rezultati i saktë dhe final i natës finaleEBU është përgjigjur rreth gabimit në votimin e jurisë së Bjellorusisë në Eurovision Song Contest 2019. Ata tashmë kanë sqaruar gabimin që është bërë dhe rezultati ka ndryshuar.

Nga vendimi përfundimar Maqedonia e Veriut shpallet fituese e jurisë së profesionistëve duke u ngjitur një pozicion më lart në klasifikimin përfundimtar dhe Shqipëria renditet në vendin e 17-të.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara