“Focus”, filmi më i mirë i javës në Amerikë

13:38 | 2 Mars 2015

Filmi më i ri nga Will Smith dhe Margot Robbie ka kryesuar javën filmike në Amerikë, megjithëse nuk ka sjellë fitimet e pritura.“Focus” ka mbledhur 19.1 milionë $ në javën që konsiderohet ndër më të dobëtat e kohëve të fundit.
Filmi është pritur të mbledhë deri në 23 milionë $ por sipas ekspertëve, shikuesit nuk janë mësuar të presin filma të tillë nga Will Smith.

Kampioni i dy javëve të kaluar, “50 shades of Grey” ka zbritur në pozitën e katërt me 10.9 milionë $.

Filmi i ri horror me buxhet të ulët, “The Lazarus Project” gjithashtu ka zhgënjyer , duke arritur të mbledhë 10.6 milionë në javën e parë të shfaqjes ndërsa filmat fitues të Oskarëve kanë pasur ende më shumë rritje.

Shpërndaje në rrjete sociale