Anulohet turneu i hologramit me Amy Winehousen

10:25 | 22 Shkurt 2019

Në tetor të vitti 2018, u raportuar se një turne hologrami i Amy Winehouset do të mbahet në vitin 2019.

Kompania që po zhvillonte projektin, njoftoi këtë javë se turneu është vënë “në pritje”.

Ajo përmes një deklaratë ka pohuar se turneu është duke u shtyrë pasi hasën në “disa sfida dhe ndjeshmëri unike”.

Në një deklaratë shtesë dërguar Billboard, kryetari dhe CEO i BASE Hologram Brian Becker tha se “Ndonjëherë në zhvillimin e këtij lloji të ambiciozitetit, gjendjes së hologramit të artit/ ngjarjes më të shtuar teatrale të realitetit, ne hasim disa sfida dhe ndjeshmëri unike që na bëjnë të bëjmë një hap prapa”.

Në turne ishte paraparë që të shfaqet hologrami i Winehouset mbështetur nga një bendi i gjallë, këngëtarë dhe skenare teatrale.

Vitin e kaluar, babai i këngëtares së ndjerë, Mitch i tha Reuters se të gjitha të ardhurat e turneut do të shkonin në fondacionin bamirës të Amy Winehouset.

Ndryshe, këngëtarja ndërroi jetë në vitin 2011 në moshën 27 vjeçare. Një audio këngë pas vdekjes së Winehouse është publikuar kohët e fundit.

Shpërndaje në rrjete sociale