Ja gjërat që nuk duhet ti bëni gjatë seksit anal!

17:08 | 2 Gusht 2017

Të praktikosh seksin anal nuk është aq e thjeshtë dhe aq e sigurt sa ai vaginal.

Kjo për një sërë arsyesh të cilat të vijnë në mendje menjëherë sa thua termin “seks anal”.

“Cosmopolitan” ka kontaktuar me 5 mjekë të njohur në SHBA, të cilat kanë treguar 8 gjërat që nuk duhen bërë gjatë kësaj marrëdhënieje.

Mos bëni seks anal nëse anusi juaj është i papastër dhe të brendshmet janë akoma plot.

Mos përdorni të njëjtin prezervativ nëse kaloni nga ai vaginal në anal.

Mos mendoni se meqë nuk mbeteni shtatzënë nuk duhet të përdorni kondom.

Mos përdorni lodra seksuale nëse janë të vështira për t’u përdorur.

Mos bëni seks nëse partneri juaj nuk do.

Jo “thatësirë”!

Mos përdorni qetësues muskujsh.

Thojini “Jo” qetësuesve të dhembjeve!