Ulet çmimi i parkimit në Shkup

21:42 | 28 Janar 2022

Bordi udhëheqës i Ndërmarrjes Publik “Parkingjet e qytetit” – Shkup sot kanë sjell vendim për uljen e çmimit për parkim në Shkup nga 1 marsi 2022.

Me këtë vendim, siç njoftoi Qyteti i Shkupit parashihet ulje e çmimit të shërbimeve të NP “Parkingjet e qytetit” dhe atë në zonën A0 nga 100 në 75 denarë për një orë.

Në zonën A nga 50 deri 40 denarë, në zonën B nga 40 në 30 denarë, kurse në zonat C dhe D nga 30 në 25 denarë për orë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara