Kuvendi zgjodhi anëtarët e Komisionit për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga Diskriminimi

17:28 | 12 Janar 2021

Kuvendi zgjodhi shtatë anëtarët e Komisionit për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga Diskriminimi, i cili fillon të punojë sipas ligjit të ri dhe do të përcaktojë se kush dhe mbi çfarë baze diskriminohet në shoqëri.

Avokatët Igor Jadrovski dhe Neda Çalovska Dimovska u zgjodhën për një mandat pesë-vjeçar, si dhe politologu Limko Bejzaroski dhe specialisti i mjekësisë familjare Irfan Deari.

Mandat trevjeçar fituan edhe politologu Kire Vasilev, Ismail Kamberi dhe Vesna Bendevska./zhurnal.mk

Lajmet më të lexuara