Jep dorëheqje ministri i Shëndetësisë në Maqedoni, Venko Filipçe

20:18 | 10 Shtator 2021

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në një dalje për shtyp para pak çastesh para selisë së Qeverisë, ka bërë me dije dorëheqjen e tij.

Dorëheqja e ministrit të Shendësisë vjen pas tre dorëheqjeve pararake pasditen e sotme, atë të dy drejtorëve të spitalit të Tetovës dhe zëvendësministrit të tij, Ilir Hasani.

Edhe ai si të gjithë kolegët e tij të dorëhequr, e justikon atë me përgjegjësitë morale që ai mban si ministër./TetovaSot/