Google ADS

Ivanov refuzon ta firmos marrëveshjen për emrin

10:26 | 26 Qershor 2018

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, solli vendim që të mos e nënshkruaj Ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes për emrin me Greqinë.

“Në kryerje të funksionit të Presidentit të Republikës së Maqedonisë gjithmonë veproj me përgjegjësi dhe të drejtat e mia dhe detyrimet i kryej brenda kornizave të Kushtetutës, ligjeve dhe interesave të Republikës së Maqedonisë”, thuhet mes tjerash në njoftimin me shkrim të presidencës maqedonase, raporton Alsat-M.