Ivan Xholev u rizgjodh kryetar i Gjykatës Penale

12:50 | 29 Dhjetor 2022

Ivan Xholev u rizgjodh kryetar i Gjykatës Penale. Ai ishte i vetmi kandidat i paraqitur për këtë pozicion.

Ky është mandati i dytë i Xholevit, i cili ishte ushtrues detyre për më shumë se gjashtë muaj. Këshilli Gjyqësor e zgjodhi pasi fitoi pikët maksimale në vlerësimin nga Komisioni.

Xholev u zgjodh për herë të parë për kryetar në vitin 2017. Sipas anëtarëve të Këshillit Gjyqësor, ai ka njohuri dhe ekspertizë për këtë pozitë dhe është zgjedhur unanimisht.

Shpërndaje në rrjete sociale