Filipçe paralajmëron punësimin e 250 mjekëve specialistë

16:08 | 6 Janar 2021

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, paralajmëroi punësimin e mjekëve specialist me çka edhe vërtetoi se janë siguruar mjetet financiare.

“Me specialistët privatë kemi pasur një numër të madh të takimeve dhe dhamë premtim. Janë siguruar mjetet financiare për rreth 250 specialistë të cilët do të punësohen në institucionet shëndetësore publike”, u shpreh Filipçe.

Ministri Filipçe theksoi se punësimet kanë për qëllim që punonjësit shëndetësorë ta shohin të ardhmen në vendin e tyre dhe jo jashtë./Telegrafi/

 

 

Lajmet më të lexuara