Është djegur automobili i stilistit Armend Ramadani

15:18 | 21 Korrik 2018

Pasi që ju dogj automobili, stilisti i bëri apel institucioneve të zbardhin rastin.

“Lokalin deshën që të ma djegin, pjesa e dytë ishte e treta çka do të ndodhe? Nuk mund të rrimë në këtë shtet me frikë dhe se nuk e meritojmë këtë, për këtë shkak i lus institucionet që t’i përkrahin njerëzit dhe të sqarojnë këtë problem, sepse ne dimë të krijojmë dhe nuk dimë të bëjmë një gjë të tillë” tha Armend Ramadani për TV21 duke përsëritur që të zbardhet rasti sa më shpejtë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara